Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2015 15:10 - Третата световна война
Автор: azsymtoi Категория: Политика   
Прочетен: 2409 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 "Сега, малко след като си тръгна "американския брат" от България и малко след тръгването на натовеца, разбрахте ли защо са идвали? За да подготвят бъдещата офанзива срещу Русия. Информационното промиване на простите мозъци показва, че Русия е във военни действия с Украйна, но нито един чуждестранен наблюдател, а те са много в Украйна, не е потвърдил такова нещо. Целта на САЩ е война с Русия. Както казва Горбачов, а и други личности от политиката, Третата световна война започна. Искам да напомня на вас приятели, че няма случай в историята на България, да сме били съюзници на някого, да сме били на страната на някого и да сме били на добрата страна. Искам да напомня на малките, пилешки, недоразвити, промити мозъчета, че историята доказва, че сме си патили от политици, които са вземали страна по важни военни и икономически въпроси. Сега историята се повтаря. Народът разбра преди време, че е сгрешил и свали от власт неподходящите. САЩ, НАТО (те са 100% подвластни на САЩ), Европейският съюз (Подвластни на САЩ), Световната банка и МВФ (Собственост на САЩ) останаха недоволни и направиха всичко да върнат на власт протежетата си за да изпълнят предначертания план за война с Русия. Украйна е само прикритие на мотивите, Украйна ще бъде само повода за бъдещата война. Ние разрешаваме на НАТО команден център в България!!! Защо, при положение, че независимо, че сме членове на НАТО имаме правото на неутралитет?!? Защо?!? Защото народът ни е заспал и търпи. Защото правителството пак ни натриса в такива лай...а, че после с десетки години няма да можем да излезнем от нокдауна, който ни чака. Нокдаун, от който може и да не излезнем, освен с краката напред. 
За съжаление на нас, войната ще е между натовските страни и Русия, а ние такъв ще го отнесем от Русия, че ще съжаляваме вечно, независимо кой ще е победител в тази, наистина излишна за нас, Европа и света война, Тази война, която е угодна само и единствено на САЩ."
                                                                                                  stone_archer



Гласувай:
8



1. ravramov - Вън сатаНАТО
02.02.2015 15:28
от България!
цитирай
2. 1997 - Аз бих изчакал
02.02.2015 18:15
да се върне Тракийското съкровище от Лувъра, пък тогава да се цепя от НАТО. Сега Крим има да чака съкровищата на Таврия дето си ги даде уж като експозиция, а всъщност залог в европейските музеи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: azsymtoi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 109293
Постинги: 29
Коментари: 87
Гласове: 798
Архив